top of page

Over ons

My Organic Infusion is een familiaal bedrijf. Een moeder en haar twee zonen verenigden zich rond een eenvoudig en revolutionair project: het beste van de natuur bieden aan de stadsbewoners van vandaag.

 

Ze hebben altijd de smaak gedeeld van ingrediënten die ze in de natuur kunnen vinden, potten vol planten in de keuken, de waarheid van eenvoudige en pure producten.

 

Samen hebben ze tientallen jaren ecologische overtuigingen en tal van projecten die bruggen slaan tussen mens en plant. En dat is nog maar het begin. Mijn Organic Infusion is daar het bewijs van.

Screenshot_2022-12-21-13-59-16-53_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
IMG_20221221_135935.jpg
De Boederij

Meidoorn

Een beschermde natuurlijke omgeving

In de diepte van de vallei, vlakbij de rivier, zal 2 hectare wild gebied het toneel zijn van biologische en doordachte pluk van moerasspirea, vlierbes, meidoorn, nobele laurier, brandnetel en engelwortel, rozenbottel, duizendblad. Genoeg om de planten vanaf hun oorsprong tot in onze tas te bewaken.

Vlierbes 

Moeras-Spirea 

Biodiversiteit gerespecteerd.

Gebaseerd op de principes van duurzame ontwikkeling, met respect voor de biodiversiteit, natuurlijke ecosystemen en mensen, zal ons biologische perceel meer dan dertig eenvoudige planten herbergen. Eenjarigen zoals Goudsbloem, Groene Anijs, Korenbloem, Viooltje en muntfarandoles… Maar ook Vaste planten zoals Tijm, Rozemarijn, Hysop, Lavendel en nog veel meer!

Eén van onze jonge lavendelplanten  

Citroenmelissescheuten 

 Groene Anijsplanten  

Goudsbloem        

  Rozemarijn                       

Hyssop plant         

bottom of page